Clipe de coșmar pentru Rațiu&co: avionul lui Rayo Vallecano a fost lovit de fulger

Echipa la care este legitimat și românul Andrei Rațiu, Rayo Vallecano, a trecut prin mari emoții, după ce avionul său a fost lovit de fulger, totul petrecându-se după meciul disputat, duminică, în deplasare cu Villarreal CF și câștigat de aceasta din urmă cu 3-0, în campionatul spaniol.

Andrei Rațiu (stânga) are o înțelegere valabilă până în 2028 (FOTO: EPA)
Andrei Rațiu (stânga) are o înțelegere valabilă până în 2028 (FOTO: EPA)

Lovită fiind de fulger, aeronava a devenit inutilizabilă imediat, așa încât oficialii lui Rayo Vallecano au căutat un plan de rezervă pentru ca jucătorii să se întoarcă acasă, după eşecul categoric din La Liga. Inițial, fotbaliştii şi staff-ul tehnic au fost nevoiţi să rămână mai mult timp la stadionul El Madrigal, după finalul jocului, până la găsirea unei soluţii pentru revenirea la Madrid. 
În situația dată, delegaţia clubului madrilen a fost nevoită să se întoarcă în capitala Spaniei la bordul unui autocar, parcurgând aproximativ 400 de kilometri astfel, în cursul nopții.

Lovit pentru a doua oară de fulger

Situația este de-a dreptul hilară, dat fiind că, potrivit site-ului „Pasion Por El Rayo”, avionul echipei s-a confruntat cu o situație similară, în urmă cu câteva săptămâni: cu ocazia deplasării la Vigo pentru meciul cu Celta, disputat pe 31 martie, aeronava a fost lovită și atunci de fulger. Jucătorii se aflau deja la aeroport la momentul respectiv, iar în final au petrecut noaptea în Galicia, revenind la Madrid, în ziua următoare.
În vârstă de 25 de ani, Andrei Rațiu îmbracă tricoul lui Rayo Vallecano, din vara trecută, având un contract valabil până la finele lui iunie 2028. Estimat la un milion și jumătate de către Transfermarkt, fundașul român face parte dintr-un lot care însumează nu mai puțin de 68,6 milioane de euro. Gruparea lui Rațiu ocupă locul 15 din cele 20 posibile în Primera División, având acumulate 34 de puncte în 33 de meciuri, cu un bilanț de șapte victorii, 13 remize și 13 înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net